Jag är hemma nu

 

I går kväll gick domänregistreringen igenom och jag har därför ägnat alla lediga stunder  under dagen till att flytta i bloggen, importera kommentarer, hitta ett snyggt utseende och pilla med alla mina andra webbprojekt som jag har (ett antal MediaWikier, svn, trac osv). I sinom tid ska jag väl få upp nån portallösning (Joomla! kanske?) direkt under rooten på http://mickenordin.se, men där är vi inte ännu.

Så vad tycker du kära läsare, blev det bra?

8 kommentarer

  1. Klart du ska vara ärlig 🙂

    Jag kollar förmodligen vidare på skins för WordPress, nu är det lättare för mig att byta i alla fall.

    /Micke

  2. Om du kollar där jag länkar till din blogg från min, så ser du att dina inlägg inte listas. När jag försöker lägga till den säger Blogspot att den inte kan hitta nån fungerande feed.

    (fan vad jag avskyr captcha förresten… nu är det kalle!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin