Nu undrar ni…


… kanske vad jag håller på med när jag inte är här och bloggar. Faktum är att jag har registrerat ett nytt domännamn och håller på att samla alla mina webbgrejor där (julstädar på min server alltså). Domänregistreringen verkar tyvärr dröja lite av okänd anledning, varför jag inte kan flytta bloggen dit ännu trots att jag redan satt upp en lokal WordPressinstallation som ser ut att funka kanon bra.

Anledningen till att jag håller på med detta är faktiskt att jag började blogga här. Det tog inte många veckor innan jag tröttnade på att  inte kunna göra vad jag själv ville på bloggen med avseende på plugins, widgets och skins och sånt. Man mår ju inte riktigt bra om man inte själv kan hacka i PHP-koden liksom emoticon.

Sedan har jag ju redan två MediaWiki-installationer, Subversion, Trac, Ftp-server, Webmail och så hemma i vardagsrummet redan varför det kändes naturligt att få lite struktur och ordning på den servern och flytta dit även bloggen. Mer info kommer så klart så fort arbetet är klart.

Under tiden vill jag tipsa om detta blogginlägg från min vän Åsa borta på Ting och Tankar:

Och detta från Copyriot:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin