Support för MediaWiki på svenska

Jag får ganska mycket e-post med supportfrågor om MediaWiki. Det är i och för sig helt ok, jag har inget emot att svara, men det bästa är ju om frågorna ställs på ett sådant sätt att alla kan ta del av svaren (så att jag inte behöver svara flera gånger på samma sak). Om man sedan kunde ställa sin fråga på ett sådant sätt att fler än jag hade chans att svara,så skulle fördelarna bli ännu större. Jag har därför ordnat med en mejllista för MediaWiki på svenska.

För att skicka ett mejl till listan får man gå in och registrera sig här: https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-sv

Därefter kan man skicka ett mejl till mediawiki-sv (at) lists.wikimedia.org

Jag finns där för att svara redan nu och förhoppningsvis kommer många flera duktiga MediaWiki-användare strax att ansluta sig.

Så undrar du över vad som helst som är MediaWiki-relaterat, tveka inte att skicka ett mejl till listan så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Se även:

Läs även andra bloggar om ,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin