Heja Bahnhof!

Nu var det länge sedan jag bloggade, barn, jobb,programmering ochutvecklarkonferens för MediaWiki i Berlin har satt stop för det.  Fortfarande har jag ganska lite tid, men vill ändå passa på att säga att jag är mycket stolt över min ISP: Bahnhof idag. Det visar sig nämligen att  de inte tänker logga sina kunders IP-adresser. Det kallas kryphål i pressen/etermedia men det har varit känt sedan länge att det inte finns några krav för ISP:er att agera Stasi åt skivbologen. Trots det gör alla de stora just det, Telia, Telenor och Tele 2 är några av dem som springer särintressenas ärenden i stället för att skydda sina kunders integritet. Så alla ni som inte har bytt internetleverantör ännu, gör det nu. Och rösta på piratpartiet i valet till EU parlamentet den 7 juni.

 

1 kommentar

  1. Sympatiserar också med Banhof just när det gäller detta med IPRED. Tyvärr betyder detta även att riktiga brott, där det finns offer som far illa, inte heller kan utredas. Det är illa när fildelarjakten försvårar för utredning av verkliga brott.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin