Nasty Old People

I december förra året skrev jag om problemen med att hitta fri musik och fri film. I förrgår kom filmen jag väntat på! Nasty Old Peolpe heter den. Filmen är licensierad under Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 2.5 Sverige. Och den är skitbra! Jag tycker att det är lite synd att man valt att licensiera den ickekommersiellt, eftersom jag tror att det är onödigt, men det viktigaste är ändå att man fritt får kopiera den och att man får remixa bäst man vill. Lysande!

Filmen handlar om 19 åriga Mette som jobbar inom hemtjänsten där hon har hand om de gamlingar ingen annan orkar med. Filmen fokuserar på relationerna mellan dessa märkliga existenser och är på något sätt lite drömsk. Glömde jag säga att Mette är nynazist?

 Tanka hem filmen från TPB och sätt sedan in en slant på Hanna Skölds Pay Pal-konto. Glöm inte heller att bli ett fan på Facebook. Här är trailern förövrigt:

 

Se även

Läs även andra bloggar om , och

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin