WordPress 3.1.1

Jag har uppgraderat wordpress till senaste versionen och passade på att flytta installationen till en fräsch installation av Squeeze på en ny virtuell burk. Jag skapade helt enkelt en ny virtuell maskin, installerade WordPress på den, exporterade inläggen från gamla bloggen till den nya och pekade om squid-cachen framför till den nya burken. Oerhört smidigt. Jag testade först att plocka upp den nya bloggen på den gamla databasen på en av databasslavarna, men det visade sig vara enklare att exportera de gamla inläggen  och sedan importera dem igen.

I samband med detta har jag också skrotat den gamla MediaWiki installationen som bara hade två sidor i alla fall. Hittar du några gamla länkar som inte pekar rätt kan du gärna hojta till dock.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin