#kod100 dag 2

Idag har jag laddat upp mitt paket till mentors.debian.net. Jag har även skapat en så kallad RFS (Request For Sponsorship) som är en förfrågan om att få någon att sponsra mig och mitt paket. RFS:en hittar ni på http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=699150 där det redan är diskussion på gång om paketets eventuella (brist på) meriter :).

Det har varit en kul dag och jag har lärt mig mycket om debian-paketering och jag har också splittat mitt github-repo i två, ett för debianpaketeringen och ett för källkoden.

Vi får se vad som händer med paketet nu, om inte Debian vill ha paketet så är planen att sätta upp ett eget repo för paketet och börja paketera nått annat övergivet paket i Debian, för det här projektet lär oavsett vad som händer inte räcka i 100 dagar :).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *