WIFI-problem på Samsung Galaxy S4

Jag har en Samsung Galaxy S4 som håller på att driva mig till vansinne med sina WIFI-problem. Problemen består i att den tappar uppkopplingen inom ramen för några sekunder och alltså ständigt håller på att koppla upp och ned utan att egentligen någon gång vara uppkopplad. You see the problem, right?

Så jag har testat både det ena och det andra på både min telefon och router, men det som tillslut verkar ha löst problemet var att på min router (en Netgear WNR3500L med Tomato Firmware) stänga av WMM, Wireless Multimedia Extensions. Det hjälper ju mig inte på jobbet, eller nån annanstans och Samsung borde verkligen fixa sin telefon, men nu är den iaf användbar när jag är hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin